Pride 2023: COME AS YOU ARE

COME AS YOU ARE™

Tarkoituksemme on luoda mukavampi maailma kaikille. Come As You Are on viestimme maailmalle ja kutsu kaikille tuntemaan olonsa mukavaksi omissa kengissään. Yhdessä voimme luoda maailman, jossa jokainen voi olla oma itsensä.

Vaikuttavaa Yhteistyötä

Olemme ylpeitä pitkäaikaisesta kumppanuudestamme GLAAD-järjestön kanssa. Se on johtava etujärjestö, joka työskentelee LGBTQ+-yhteisön hyväksymisen vauhdittamisessa median kautta. Teemme jatkuvaa yhteistyötä tukeaksemme ja saadaksemme tämän yhteisön äänet kuuluviin ympäri vuoden.

Pride-Kuukausi ja Koko Vuosi

Osa työtämme kaikille mukavamman maailman luomisessa on sellaisten kansalaisjärjestöjen tukeminen, jotka luovat kaikille tilaisuuksia loistaa ja näyttää taitonsa. Emme ainoastaan juhli Pridea. Tuemme myös monia hyväntekeväisyysjärjestöjä, myös sellaisia, jotka edistävät LGBTQ+-yhteisön hyväksyntää – ympäri vuoden.

Ole Oma Itsesi – Vuoden Ympäri

Rohkaisemme kaikkia olemaan itsensä ja juhlistamaan LGBTQ+-yhteisöä ei ainoastaan yhden päivän tai kuukauden, vaan koko vuoden ajan. Tuemme ohjelmia, jotka edistävät LGBTQ+-yhteisön luovuutta ja saavat heidän äänensä kuulumaan ympäri maailmaa.